Επανεκλογή Χρυσοστόμου στην προεδρία της ΚΟΕ

Ολοκληρώθηκε η 44η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που ήταν παράλληλα και Εκλογική.

Η συνέλευση σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του παρόντος Ολυμπιακού Κύκλου που ξεκίνησε το 2020 και τη λήξη της θητείας του νυν Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι προϋπολογισμοί 2023 και 24, ενώ κατατέθηκε προς έγκριση και αυτός του 25.

Η εκλογική διαδικασία, αφορά εκλογή Πρόεδρου, Αντιπρόεδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, όπως επίσης και επτά μελών.

Παραμένει στον προεδρικό θώκο της ΚΟΕ, ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου, γραμματέας ο Γιώτης Ιωαννίδης και ταμίας ο Γιάννος Φωτίου.

Ανθυποψήφιος για την προεδρία ήταν ο Δρ. Παναγιώτης Κοντίδης ο οποίος έλαβε 9 ψήφους έναντι 29 του Γιώργου Χρυσοστόμου, που επανεξελέγη.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.