Η λίστα του Γκουαρντιόλα για να καλυφθεί το κενό του Ρόδρι

Ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Ο 28χρονος πρωταθλητής Ευρώπης αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην Αρσεναλ Κυριακή και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο.

Ο Ρόδρι, ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, ήταν το κλειδί για τις μεγάλες επιτυχίες της Σίτι τα τελευταία χρόνια. Από την ένταξή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, έχει παίξει 174 παιχνίδια στην Premier League για την πρωταθλήτρια Αγγλίας και έχει μόλις 19 ήττες σε αυτή την περίοδο, με 129 νίκες!

Ο Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TEAMtalk», θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου για να καλύψει (όσο είναι δυνατό αυτό...) το κενό του κορυφαίου χαφ στον κόσμο. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει στη λίστα του τρεις παίκτες:

Τον Ισπανό μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι, που το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ, τον Βραζιλιάνο Εντερσον της Αταλάντα και τον Ιταλό διεθνή άσο της Ιντερ, Νικολό Μπαρέλα.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:20

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.