Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε τη Δευτέρα η Ομόνοια Αραδίππου, καθώς επικράτησε, εκτός έδρας, στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου», με 0-2 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Το σκορ για την Ομόνοια Αραδίππου άνοιξε στο 20' ο Mika Borges και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Junior Tavares στο 27'.

Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες της Κυριακής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 3-1 , ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Άχνας 2-2, ΑΕΛ – Πάφος 1-3.

Αντίστοιχα, στους αγώνες του Σαββάτου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ανόρθωση – Ομόνοια Λευκωσίας 1-0, Άρης – Απόλλωνας 0-0. Νωρίτερα την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της 4ης αγωνιστικής, Καρμιώτισσα και Ομόνοια 29Μ εξήλθαν ισόπαλες με 1-1.

Ακολουθεί η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής: Πάφος 12, Άρης 10, ΑΠΟΕΛ 9, Ομόνοια 9, ΑΕΛ 6 (3 αγ.), ΑΕΚ 4, Απόλλων 4 (3 αγ.), Εθνικός 4, Καρμιώτισσα 4, Ανόρθωση 4, Ομόνοια Αραδίππου 4, ΕΝΠ 3, Νέα Σαλαμίνα 3, Ομόνοια 29Μ 1.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:21

Πηγή: ΚΥΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.