Η Νις διέσυρε τη Σεντ Ετιέν με 8-0

Η Νις όχι μόνο ξεπέρασε την ήττα της την περασμένη εβδομάδα απ' τη Μαρσέιγ (2-0), αλλά κυριολεκτικά «ξέσπασε» πάνω στη Σεντ Ετιέν την οποία διέσυρε με ένα ιστορικό 8-0 στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη γαλλική Ligue 1.

Ο αγώνας ουσιαστικά... τελείωσε, πριν καλά-καλά ξεκινήσει, καθώς στο 7ο λεπτό η ομάδα της Νίκαιας είχε ήδη πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων το αυτογκόλ του Μπατουμπινσικά (4') και το τέρμα του Εντομπελέ (7'). Η Νις συνέχισε με το πόδι πατημένο στο... γκάζι και πριν βγει το ημίχρονο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0 με τα γκολ των Τσο (24'), Μουκοκό (26', 39') και Γκεσάν (37').

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έριξαν «στροφές» απέναντι στους «στεφανουά» που βρίσκονταν σε κατάσταση... αποσύνθεσης, όμως βρήκαν άλλα δύο γκολ με τους Ντιόπ (75') και Ροζάριο (86', πέναλτι), δίνοντας ακόμη πιο εμφατικές διαστάσεις στην επικράτησή τους.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:25

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.