Ανόρθωση-Ομόνοια: Ντέρμπι διαφορετικών ταχυτήτων

Μεγάλο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου η Ανόρθωση υποδέχεται την Ομόνοια. Η ομάδα της Αμμοχώστου η οποία είναι βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση ενώ την ταλανίζουν και τα διοικητικά θέματα, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα είναι και η πρώτη την φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Οκκάς αυτό που ζητά από τους παίκτες τους είναι συγκέντρωση και να μην γίνονται τόσο εύκολα ατομικά λάθη. Εκτός πλάνων είναι οι Τεϊσέιρα, Ιωάννου και Σπόλιαριτς, ενώ εξέτισε και επιστρέφει στη διάθεση του Οκκά ο Παρούτης. Στα μεταγραφικά η Κυρία έχει στείλει πρόταση στον Πολωνό μέσο Γκρεκόρζ Κριχόβιακ και περιμένει την απάντηση του με τις πιθανότητες να κλείσει θετικά να μην είναι πολλές.

Στην Ομόνοια ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος. Η νίκη, το τέσσερα στα τέσσερα και η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι το μοναδικό ζητούμενο. Οι πράσινοι θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός πλάνων είναι ο Μασούρας, στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο Ατζίλι με τον Λοΐζου.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε δηλώσεις του ανέφερε για τον σημερινό αγώνα: «Υπάρχουν πολλά παραδοσιακά ντέρμπι, πρέπει να σεβόμαστε και να το καταλάβουμε αυτό. Πρέπει να προετοιμαστούμε όπως κάθε άλλο αγώνα, όχι μόνο με βάση τις ικανότητες της αντιπάλου, αλλά και με βάση την ιστορία. Καταλαβαίνουμε ότι η φανέλα της Ανόρθωσης είναι βαριά. Ίσως δεν ξεκίνησαν καλά, όμως η ευθύνη, η φανέλα και ο κόσμος θα τους σπρώξουν. Δεν περιμένω πολλές διαφορές από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε χώρους που δεν ήμασταν καλοί με την ΑΕΚ, όμως πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς αν θα κερδίσουμε».

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:10

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.