Σόκαρε τη Μπαρτσελόνα η Μονακό, ασταμάτητη η Λεβερκούζεν - Το ψεσινό πανόραμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Πλούσιες συγκινήσεις και στους ψεσινούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη νίκη για τη Μονακό επί της Μπαρτσελόνα. Ασταμάτητη η Λεβερκούζεν

Η εξαιρετική Μονακό σόκαρε στο «Λουί Ντε» την Μπαρτσελόνα (2-1) με γκολ του 18χρονου Ζορζ Ιλενικενά και πέτυχε την πρώτη μεγάλη έκπληξη του νέου Champions League. Ακόμη πιο φοβερό ; Το γεγονός πως η Μονακό σε επίσημο ματς κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την Μπαρτσελόνα. Αλώβητη στο Μπέργκαμο η Άρσεναλ, χάρη στον… σωτήρα, Ράγια! Παρθενική συμμετοχή και νίκη στο Champions League για τη γαλλική Μπρεστ, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Στουρμ Γκρατς.

Αναλυτικά το ψεσινό πανόραμα :

Ερυθρός Αστέρας - Μπενφίκα 1-2

(86' Μίλσον - 9' Αρτούρκογλου, 29' Κοκτσού)

Φέγενορντ - Λεβερκούζεν 0-4

(5',36' Βίρτς, 30' Γκριμάλντο, 45' αυτ. Βελενρούτερ)

Αταλάντα - Άρσεναλ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης- Λειψία 2-1

(28' Γκριεζμάν, 90' Χιμένες - 4' Σέσκο)

Μονακό - Μπαρτσελόνα 2-1  Από το 11ο λεπτό με 10 η Μπάρτσα, λόγω αποβολής του Έρικ Γκαρθία.

(16' Ακλιουσέ, 72' Ιλενικενά - 28' Γιαμάλ)

Μπρεστ - Στουρμ Γκρατς 2-1

(23' Μανιετί, 56' Σιμά - 45'+1 αυτ. Φερνάντες)

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.