Καρμιώτισσα-Ομόνοια 29Μ 1-1: Συμβιβασμός στο "Αμμόχωστος"

Συμβιβασμός στο "Αμμόχωστος" στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, μεταξύ της Καρμιώτισσας και της Ομόνοιας 29ης Μαίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τρούγιτς στο 69ο λεπτό, ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πόθο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι για την Ομόνοια 29Μ στο 60' με τον Φερνάντες.

Οι πορτοκαλί έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, ενώ για την ομάδα της Λευκωσίας ήταν ο πρώτος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Σωφρόνης Αυγουστή): Επασί, Αντωνίου (53′ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Χότσκο (81′ Ντελμίρο), Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου (46′ Τσουκαλάς), Σίμιτς, Ντόρντεβιτς, Γιούσης (67′ Βρίκκης), Ντούμπια, Σμίλιανιτς (46′ Πόθο).

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Μπρολ, Ψάλτης, Χέιλεν, Ντεσλάντς, Γουΐλερ, Καρπ (76′ Ανδρέου), Γκαρσία, Ρ. Φερνάντες (83′ Κονομής), Αλαμπρίτης (63′ Φιάκας), Τρούγιτς (76′ Αρτεμίου), Ένεμ (63′ Πικής).

Σκόρερ: Πόθο 90’+6 / Τρούγιτς 69′

Κίτρινες: Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου / Αλαμπρίτης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος Επιστροφή»

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Μεταξάς Μιχάλης

4ος: Κωνσταντινίδης Αντώνης

VAR: Φελλάς Κωνσταντίνος

AVAR: Αντωνίου Μάριος

Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.