Κετσπάγια: «Συνεχίζουμε με το ίδιο σύστημα - Πιο κοντά μας αυτή η διοργάνωση»

Το νέο Nations League είναι ευκαιρία για πολλές ομάδες που ανήκουν στον τρίτο όμιλο δυναμικότητας όπως η Κύπρος και με το στόχο της διάκρισης άρχισε την προετοιμασία της. Στον όμιλο της πέραν από τη Ρουμανία, που είχε πολύ καλή παρουσία στο προηγούμενο Γιούρο, υπάρχει το Κόσοβο το οποίο στις δύο προηγούμενες συναντήσεις με την Κύπρο, επικράτησε άνετα και στις δύο, αλλά και η Λιθουανία που είναι στα μέτρα μας καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Λεμεσό πριν από ένα χρόνο.

Συνεπώς, ο εκτός έδρας αγώνας της ερχόμενης Παρασκευής στις 7 στο «Dariaus ir Gireno stadionas» του Κάουνας για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Εθνών παίρνει χαρακτήρα καθοριστικό καθώς για να λογαριάζουμε σε διάκριση σε αυτόν τον θεσμό όπως είναι και ο κύριος στόχος του ομοσπονδιακού μας προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, θα πρέπει να το σκεφτόμαστε μόνο με έξι βαθμούς, κόντρα στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε:

Για τους αγώνες με Λιθουανία και Κόσοβο: «Τη Λιθουανία την παίξαμε στο φιλικό παιχνίδι τον Νοέμβριο. Είναι καλή ομάδα. Είναι αλλιώς το φιλικό κι αλλιώς το επίσημο. Έχουμε και το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε εδώ στη Λάρνακα στο ΑΕΚ Αρένα».

Για το Kύπελλο Εθνών: «Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς παρά την τελευταία διοργάνωση που παίξαμε. Είχαμε ομάδες από τον Όμιλο μας που πέρασαν στο Euro. Επειδή όμως είμαστε πιο κοντά στη δυναμικότητα δεν σημαίνει ότι είμαστε φαβορί. Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το αμυντικογενές σύστημα και αν θα αλλάξει κάτι σε αυτή τη διοργάνωση: «Όχι, θα συνεχίσουμε έτσι όπως στα προηγούμενα. Διότι έτσι είναι ο τρόπος που μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Δεν ξέρω από που έρχεται αυτό είτε παίζουμε επιθετικά είτε αμυντικά. Το σύστημα το καθορίζουν οι παίκτες. Εμείς βλέπουμε με τη λογική. Πρέπει να κοιτάζουμε με ποιες ομάδες παίζουμε. Συνεχίζουμε το παιχνίδι που προσπαθούμε να παίζουμε. Παίζουν κι άλλες ομάδες και δυστυχώς στον προηγούμενο όμιλο που ήμασταν ήταν καλύτερες ομάδες από εμάς. Δεν είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες που παίζουμε τώρα, όμως είμαστε πολύ πιο κοντά από ότι στον προηγούμενο όμιλο».

Στη θέση του τραυματία Χάμπου Κυριάκου κλήθηκε ο Γιάννης Σατσιάς. Εκτός επίσης τέθηκαν και οι Χαραλάμπους και Κούσουλος.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.