Το ΔΣ της ΑΕΛ καλεί τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να απολογηθεί για δηλώσεις του

Να απολογηθεί καλεί τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη για τα όσα ανέφερε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ.

Με σημερινή του ανακοίνωση, το ΔΣ της ΑΕΛ αναφέρει πως παρά την τεράστια προσπάθεια του να γίνει διαχείριση του όλου ζητήματος με σοβαρότητα και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα, αποφεύγοντας δημόσιες τοποθετήσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα, «αναγκάζεται δυστυχώς να παρέμβει και να απευθυνθεί στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Λετυμπιώτη κακίζοντας τις προκλητικές για το σύνολο του κόσμου της ΑΕΛ δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή Καλή Μέρα του Alpha και καλώντας τον να ανακαλέσει και να απολογηθεί για το θλιβερό τσουβάλιασμα στο οποίο ανεύθυνα προέβη για σκοπούς εντυπώσεων».

Όπως αναφέρει το ΔΣ της ΑΕΛ υπάρχει στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης αίτημα του ΔΣ για συνάντηση και διεξοδική συζήτηση των όσων συνέβησαν στο Στάδιο Αλφαμέγα την Κυριακή. «Θεωρούμε σοφότερο παρά να προβαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε τέτοιου είδους απαράδεκτες τοποθετήσεις, λες και αναφέρεται σε πολίτες άλλου πλανήτη (ειρήσθω εν παρόδω να υπενθυμίσουμε πως πολίτες του ίδιου κράτους είναι και οι οπαδοί της ΑΕΛ και δεν διαπραγματεύονται την απαίτηση για σεβασμό ως τέτοιοι, αν μη τι άλλο από την διακυβέρνηση του τόπου), καλύτερα ίσως είναι να ζητήσει από τους πιο πάνω και θα είναι χαρά μας να παρίσταται στις εν λόγω συναντήσεις εποικοδομητικά».

Στην ανακοίνωση, το ΔΣ της ΑΕΛ αναφέρει στη συνέχεια πως η «μικροπολιτικάντικη παράσταση στην οποία προέβη, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και δεν γίνεται από τους ισότιμους πολίτες αυτού του Κράτους που απλά επέλεξαν να υποστηρίζουν έναν ιστορικό σύλλογο αυτής της χώρας με ανάστημα και ιστορία πολύ μεγαλύτερο από την πολιτική καριέρα οποιουδήποτε».

Εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι αναγκάζεται να εκδώσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και εκφράζει την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθει, ενώ όπως σημειώνει, αναμένει την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης για διευθέτηση της συνάντησης που το ΔΣ έχει αιτηθεί.

«Παραμένει ασφαλώς η απαίτηση μας για ανάκληση και απολογία από τον κ. Λετυμπιώτη για την άστοχη τοποθέτηση του με την οποία τσουβάλιασε ανεύθυνα όποιον πολίτη αυτής της χώρας πήγε στον αγώνα της Κυριακής φέροντας με τιμή και σεβασμό το σύμβολο και τα χρώματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:03

Πηγή: ΚΥΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.