Νίκησε Βόλο με Πιερό και έπιασε κορυφή η ΑΕΚ - Και πυροδοτεί "βόμβα" Μαρσιάλ!

Με σόου Πιερό η ΑΕΚ, υπερκέρασε 2-0 το εμποδιο του Βόλου. Και ετοιμάζεται να πυροδοτήσει "βόμβα" Αντονί Μαρσιάλ.

Καλύτερο ντεμπούτο δε θα μπορούσε να περιμένει ο Φραντζί Πιερό. Από την ασίστ του Ρότα στο 22, σκόραρε με δυνατή κεφαλιά, βάζοντας την ΑΕΚ σε θέση οδηγού απέναντι στο Βόλο, σηκώνοντας στο πόδι την ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Γενικότερα ο Αϊτινός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, καλύπτοντας ιδανικά το κενό του Λιβάι, που για ακόμα μια φορά έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Σε φάση διαρκείας στο 62 και παλλικαρίσια προσπάθεια του Λιούμπιτσιτς, ο Κοϊτά έκανε το 2-0, "υπογράφοντας" νίκη και κορυφή για το δικέφαλο. Πνέει τα μένεα κατά της διαιτησίας ο Βόλος, "ντροπή και μόνο ντροπή" αναφέρει το ποστ που ανέβασε από το ημίχρονο.

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Μήτογλου, Πιερό – Άλτμαν, Μύγας, Καλογερόπουλος

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (83΄ Γιόνσον), Πινέδα (75΄ Περέιρα), Λιούμπιτσιτς (75΄ Μάνταλος), Ελίασον (75΄ Άμραμπατ), Κοϊτά (89΄ Τσιλούλης), Πιερό.

ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Κορρέα (74΄ Κόντε), Μύγας, Καλογερόπουλος, Φερράρι, Ντε Καμπς (10΄λ.τρ. Μπερνάντου), Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα (74΄ Βιγιαφάνες) Ασεχνούν (66΄ Κόμπα), Άλτμαν.

* Ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα
* 100 επίσημους αγώνες στον πάγκο της ΑΕΚ συμπλήρωσε απόψε ο Ματίας Αλμέιδα, με απολογισμό 64 νίκες, 18 ισοπαλίες και 18 ήττες.

martial_1.webp

Το κερασάκι στην μετεγγραφική τούρτα βάζει η ΑΕΚ, που είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη "βόμβα", Αντονί Μαρσιάλ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, με τον Μαρσιάλ να υπογράφει με το καθεστώς του ανέργου, τριετές συμβόλαιο με την 'Ενωση. Με την ΑΕΚ να προσφέρει στον Γάλλο σταρ το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της, ήτοι τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.