Χατ-τρικ ο Μπενζεμά

Μετά από μια μάλλον απογοητευτική σεζόν, που ολοκληρώθηκε με την πέμπτη θέση της Σαουδικής Pro League, οι παίκτες της Αλ Ιτιχάντ γνωρίζουν ότι είναι... υποχρεωτική η αγωνιστική ανάκαμψη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του συλλόγου της Τζέντα, προχώρησε στις μεταγραφές των Μούσα Ντιάμπι και Χουσέμ Αουάρ, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα, ωστόσο ο μεγάλος πρωταγωνιστής, παραμένει ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος παρά τα 9 γκολ και τις 7 ασίστ σε 21 αγώνες του περυσινού πρωταθλήματος, δέχθηκε έντονη κριτική από τους φιλάθλους και τον Τύπο.

    Ο Γάλλος επιθετικός φρόντισε να... απαντήσει εντός γηπέδου, καθώς πέτυχε χατ-τρικ στην εμφατική νίκη με 7-1 επί της Αλ Ουεντά και πλέον, μετρά 4 γκολ σε 3 αγώνες πρωταθλήματος, με την Αλ Ιτιχάντ να έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

    «Φυσικά και είμαι χαρούμενος που πέτυχα χατ-τρικ και που νικήσαμε. Οσο για το Clasico, θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Μπενζεμά, αναφερόμενος στο ντέρμπι με την Αλ-Χιλάλ, που θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:40

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.