Νίκη... ηρεμίας η Γιουνάιτεντ στο «Σεντ Μέρις»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίωρο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και νίκησε τελικά εύκολα στο «Σεντ Μέρις» τη Σαουθπάμπτον με 3-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League, ύστερα από την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 33ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ονάνα απέκρουσε το σουτ του Αρτσερ.

Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους παίκτες του Ερικ Τεν Χαγκ και δύο λεπτά αργότερα ο Ματίας Ντε Λιχτ έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ.

Στο 41ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ με έξυπνο σουτ διπλασίασε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα μετά από 12 ματς, έχοντας μείνει χωρίς γκολ από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Γκαρνάτσο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι «Αγιοι», που παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς πόντο, έμειναν στο 76ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στέφενς.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:36

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.