Davis Cup: Ο Τζόκοβιτς έγραψε το 2-0 της Σερβίας επί της Ελλάδας

O Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε σε μόλις 45 λεπτά το εμπόδιο του Γιάννη Ξυλά (Νο770 στην παγκόσμια κατάταξη) και χάρισε στη Σερβία τη δεύτερη νίκη (2-0) επί της Ελλάδας στο World Group 1 του Davis Cup, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος τενίστας και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Παρίσι επικράτησε με 6-0, 6-1 του Έλληνα, που θα έχει να... θυμάται ότι πήρε ένα γκέιμ από τον σπουδαίο Τζόκοβιτς. 

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής θα αρχίσει στις 14.00 με τη διεξαγωγή του διπλού ανάμεσα στους Πέτρο Τσιτσιπά και Δημήτρη Αζωΐδη με αντιπάλους τους Τζόκοβιτς και Μετζέντοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στους qualifiers και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του 2025, ενώ η ηττημένη θα αγωνιστεί τον Φεβρουάριο στα πλέι οφ του World Group I του Davis Cup.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Σερβία είχε γράψει το 1-0 με τη νίκη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-3, 6-3 επί του Αριστοτέλη Θάνου (Νο713 στην παγκόσμια κατάταξη).

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:52

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.