Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Εθνικων ομάδων, επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής.

Στο επίκεντρο τα τρία ντέρμπι σε Πάφο, Λεμεσό και Λευκωσία.

Στην Πάφο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί το Σάββατο την Ανόρθωση, την Κυριακή θα διεξαχθεί στη Λεμεσό το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ και τη Δευτέρα στο ΓΣΠ η Ομόνοια θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το πρόγρμμα της τρίτης αγωνιστικής.

Το Σάββατο στις επτά,   Καρμιώτισσα - ΑΠΟΕΛ, Πάφος - Ανόρθωση και Εθνικός - Νέα Σαλαμίνα

Την Κυριακή στις έξι, Ομόνοια 29Μ - ΕΝ Παραλιμνίου, στις επτά, το τοπικο ντέρμπι της Λεμεσού μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ και στις οκτώ και τριάντα, Ομόνοια Αραδίππου - Άρης.

Η τρίτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι του ΓΣΠ τη Δευτέρα, στις επτά το βράδυ, με την Ομόνοια να υποδέχεται την ΑΕΚ.  

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.