Η ώρα της κρίσης: Αρχίζει η ακρόαση της Σίτι!

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα από καιρό και η άμμος θα έχει τελειώσει μέχρι τη Δευτέρα, όταν επίσημα πια θα εκκινήσει η ακρόαση για την υπόθεση των 115 παραβάσεων της Μάντσεστερ Σίτι στο Financial Fair Play!  

Θα εξεταστούν, θα ληφθούν υπόψιν όσα θα ειπωθούν από τους ανθρώπους της ομάδας και την Πρέμιερ και ενδεχομένως να… γραφτεί ιστορία.

Άλλωστε, έχει γίνει λόγος για τις πιθανότητες υποβιβασμού των «πολιτών» αν όντως αποδειχθούν ένοχοι για τόσες πολλές παραβάσεις των οικονομικών κανονισμών από το 2009 και για εισροή χρημάτων στα ταμεία από τα αφεντικά, με «καμουφλάζ» τους σπόνσορες από τα Αραβικά Εμιράτα.

Στη Σίτι, φυσικά, το μόνο που ισχυρίζονται συνεχώς και το οποίο έχει υιοθετήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι πως όλα έχουν γίνει βάσει νόμου και πως δεν υπάρχει τίποτα που να προκαλεί ανησυχία και φόβο για ποινή.

www.england365.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.