ΑΕΛ: Υπάρχουν δυσκολίες αλλά θα ανταποκριθεί

«Με τις προσπάθειες που έχουν γίνει και θα γίνουν, η διοίκηση της ΑΕΛ θα ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της», διεμήνυσε ο πρόεδρος Κώστας Κωνσταντίνου, στη διάρκεια της σημερινής (12/9) Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, στην οποία έδωσαν το παρών τους 150 περίπου μέλη.

Τα μέλη έτυχαν ενημέρωσης για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα από το ΔΣ του σωματείου, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός και παρά τις δυσκολίες, η διοίκηση παρουσιάζεται αποφασισμένη να ανταποκριθεί ως οφείλει, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία να συνεχίσουν απρόσκοπτα το δικό τους έργο, διεκδικώντας τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ επικύρωσε τις δύο αποχωρήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο, αυτές του αντιπροέδρου Νικόλα Καρασαμάνη και του γενικού γραμματέα Στέλιου Αυγολούπη. Τις θέσεις τους κατέλαβαν αντίστοιχα οι Δημήτρης Κυπριανού και Κυριάκος Αττικουρής οι οποίοι ήταν επιλαχόντες.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβολυίου:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Α’ Αντιπρόεδρος: Απόστολος Χατζηγιάννης
Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κυπριανού
Γενικός Γραμματέας: Κυριάκος Αττικουρής
Βοηθός Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Μαλακτός
Ταμίας: Δημήτρης Αγησιλάου
Βοηθός Ταμίας: Παύλος Βούρναρης
Μέλος: Αντρέας Γεωργίου
Μέλος: Λάμπρος Σωτηρίου
Μέλος: Μιχάλης Χριστοφόρου
Μέλος: Μάριος Νεοφύτου
Μέλος: Κώστας Χριστοδούλου

Επιλαχόντες:
Γιώργος Γεωργίου
Γιάννης Κουκλής
Σταύρος Χαραλάμπους
Ανδρέας Ιωάννου

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:34

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.