Σούπερ ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Με το σπουδαίο παιχνίδι Kuutio Homes Παφιακός – Ανόρθωση, θα αρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών στις 18 Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα θα γίνει με τη συμμετοχή επτά ομάδων. Στην κλήρωση που έγινε σήμερα, η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες: AE Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας, ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα, Κuutio Homes Παφιακός – Ανόρθωση. Ρεπό η Ομόνοια.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους και η Α’ Φάση θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2025. Ακολούθως θα διεξαχθούν πλέι -οφ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 7η θέση θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Β Κατηγορίας.

Με το μεγάλο ντέρμπι Tiles Gallery Απόλλων – Ολυμπιάδα Νεάπολης, αρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η 1η αγωνιστική θα φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι στην «Απόλλων Αρένα» στις 22 Οκτωβρίου. Η 14η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 28 Ιανουαρίου 2025. Ακολούθως, οι πρώτες 4 ομάδες θα σχηματίσουν τον Όμιλο Τίτλου και οι τέσσερις τελευταίες τον Όμιλο Διαβάθμισης. Στην Β1 Κατηγορία θα υποβιβαστούν οι δυο ομάδες που θα τερματίσουν στην 7η και 8η θέση. Στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο ο αγώνας του Σούπερ Καπ μεταξύ Ολυμπιάδα Ν. – Tiles Gallery Απόλλων. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Ανόρθωση – Λεμεσός Βόλεϊ, ΑΕΚ – ΑΕΛ, Tiles Gallery Απόλλων – Ολυμπιάδα Νεάπολης, Νέα Σαλαμίνα – Δικέφαλος Γερίου.

Με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων και σε τρεις γύρους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β1 Κατηγορίας Γυναικών που θα αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: UcLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου – Α.Ο. Διόνυσος, Πανιδαλιακός – Ομόνοια, Εθνικός Λατσιών – Αναγέννηση Δερ., Δίας Έμπας – Κούρης Ερήμης.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β2 Κατηγορίας Γυναικών, θα γίνει με τη συμμετοχή έξι ομάδων και θα αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Ε.Ν.Α.Αθ. – Μαραθώνας Κ.Β., ΑΠΟΚ – Ανόρθωση Πετόσφαιρα, Ροτσίδης Μάμμαρι – Ολυμπιάς Φρ.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.