Ρεάλ Μαδρίτης-Ανανέωσε με Λούνιν για άλλα τέσσερα χρόνια

Ρεάλ Μαδρίτης και  Αντρέι Λούνιν  κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα- που έληγε στις 30 Ιουνίου 2025- για τις επόμενες τέσσερις σεζόν. 

Ο Λούνιν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που προέκυψε από την απουσία-λόγω τραυματισμού- του Κουρτουά, τόσο πολύ που του χάρισε μια θέση μεταξύ των υποψηφίων για τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς από το περιοδικό «France Football». Για πρώτη φορά από τότε που υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018, ο Ουκρανός ήταν βασικός. 
 Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ούτε στο Super Cup ούτε στη LaLiga δεν είχε λεπτά συμμεοχής.

 Η ανανέωση δεν είναι τίποτα άλλο από μια χειρονομία εμπιστοσύνης προς τον παίκτη από τον σύλλογο και μια επιθυμία του τερματοφύλακα να παλέψει με τον Κουρτουά για τη θέση του βασικού.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:47

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.