Τα πακέτα εισιτηρίων της League Phase του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη προπώλησης πακέτων εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της League phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Επιπλέον κοινοποίησε και κάποιες εκπτώσεις που θα γίνουν σε όσους προχωρήσουν σε αυτή την αγορά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των πακέτων εισιτηρίων, του League Phase για το UEFA Conference League. Το πακέτο εισιτηρίων περιλαμβάνει τους τρεις εντός έδρας αγώνες:

24 Οκτωβρίου 2024 19:45 APOEL FC vs FK Borac

7 Νοεμβρίου 2024 22:00 APOEL FC vs ACF Fiorentina

19 Δεκεμβρίου 2024 22:00 APOEL FC vs FC Astana

Η εταιρεία ως ανταπόδοση της αφοσίωσης και της στήριξης προς την ομάδα αποφάσισε όπως προχωρήσει σε έκπτωση μεταξύ 23%-26% (αναλόγως θέσης και κερκίδας) σε όλους τους κατόχους διαρκείας και σε έκπτωση που κυμαίνεται από 12% εώς 16% (αναλόγως θέσης και κερκίδας), για όσους μη κατόχους διαρκείας, θα αγοράσουν πακέτο εισιτηρίων κατά την περίοδο προπώλησης.

Ταυτόχρονα η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε όπως όλοι όσοι προχωρήσουν σε αγορά πακέτου εισιτηρίων, μέχρι και τις 27/09, συμπεριληφθούν σε κλήρωση με δώρο ένα πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο ανά προορισμό (Ιρλανδία, Νορβηγία και Αρμενία) με την επίσημη πτήση της αποστολής.

Τα τρία δωρεάν ταξιδιωτικά πακέτα θα περιλαμβάνουν:

– Αεροπορικό εισιτήριο

– Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

– Μεταφορές από και προς το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα

– Διαμονή σε ξενοδοχείο

* Τα πακέτα εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 24/10.

εδώ όλες οι πληροφορίες

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.