Στον Άρη ο Γκάουσταντ με δικαίωμα αγοράς έναντι ποσού ρεκόρ για την Ρανχάιμ

Κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο και προχώρησε στην απόκτηση του Ντένι Μπάκε Γκάουσταντ ο Άρης. Η Ταξιαρχία λίγο πριν πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου ενημέρωσε για τη μετεγγραφή του 20χρονου ακραίου επιθετικού, ο οποίος έρχεται στην Κύπρο ως δανεικός από τη νορβηγική Ρανχάιμ, με τον Άρη να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο «X» (πρώην twitter) ο δημοσιογράφος Stian André de Wahl, εφόσον η κυπριακή ομάδα ασκήσει το δικαίωμα αγοράς του Γκάουσταντ το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρόκειται για την πιο κερδοφόρα πώληση στην ιστορία της νορβηγικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (01/05/2004) Ντένις Μπάκε Γκάουσταντ από την νορβηγική Ρανχάιμ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου και ο Άρης διατηρεί το δικαίωμα απόκτησης του.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρόζενμποργκ. Το 2023 μεταγράφηκε από τη Ρόζενμπογκ 2, στην Ράνχαϊμ, ομάδα 2ης κατηγορίας της Νορβηγίας. Στο πρωτάθλημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Νορβηγός επιθετικός αγωνίστηκε και στα 21 παιχνίδια της ομάδας του, πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Ντένις στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα!».

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.