Για να ντουμπλάρει τις νίκες της επί Γιοβάνοβιτς η Εθνική Ελλάδας στο Δουβλίνο

Τις νίκες της στη νέα εποχή υπό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διπλασιάσει απόψε η Εθνική Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό  συγκρότημα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο "Aviva Stadium", για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League (10/09, 21:45, CYTAVISION3), αναμένοντας να έχει στο πλευρό της και κάτι παραπάνω από 200 Έλληνες φιλάθλους. Στη ψεσινή τελευταία προπόνηση ο κόουτς δεν «έδειξε», μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, τα πλάνα του για την ενδεκάδα, κρατώντας «κρυφά» τα «χαρτιά» του όπως συνηθίζει.

Η Εθνική θα διατηρήσει πάντως τον σχηματισμό 4-2-3-1 του αγώνα με τη Φινλανδία, ενώ υπάρχει πιθανότητα για 1-2 αλλαγές σε σχέση με το εν λόγω παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν, η Εθνική θα διατηρήσει στην ενδεκάδα της τουλάχιστον οκτώ από τους έντεκα παίκτες που έπαιξαν απέναντι στη Φινλανδία. Ο λόγος για τους Βλαχοδήμο, Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Ρότα, Μάνταλο, Μπακασέτα και Ιωαννίδη.

Οι επικείμενες αλλαγές αναμένεται να είναι δύο ή τρεις και αφορούν κατά βάση τις θέσεις των Μπουχαλάκη, Πέλκα και Χατζηγιοβάνη. Ο Κωνσταντέλιας μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στην πρεμιέρα του Nations League και άφησε θετικές εντυπώσεις, κάτι που ίσως του ανοίξει την πόρτα για την ενδεκάδα.

«Σαν να ξεκινάω μια νέα καριέρα - Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σαν Εθνική ομάδα και να λειτουργήσουμε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε το δικαίωμα να υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο ή τον εαυτό μας», οι τοποθετήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην συνέντευξη τύπου.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.