Αργεντίνικοι κεραυνοί «έκαψαν» το ΑΠΟΕΛ

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εθνικός Άχνας μέσα στο ΓΣΠ με την ομάδα του Νταβίντ Μπαντία να παίρνει μία τεράστια νίκη με 3-1 και να κάνει την πρώτη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Πρωταγωνιστές της επιτυχίας του Εθνικού δυο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Ο Μπονέτο που έκανε το 1-0 στο 14΄ και ο Αντερέγκεν που σκόραρε δις στο 18΄ και στο 70΄. Ο ΑΠΟΕΛ μείωσε με πολύ ωραίο γκολ του Κόρμπου στο 54΄.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός έκανε ότι ήθελε με το ΑΠΟΕΛ να έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Ντομίνγκεζ βοήθησαν και βελτίωσαν το ΑΠΟΕΛ αλλά το τρίτο γκολ που σημείωσε ο Εθνικός «σκότωσε» κάθε ελπίδα για τους περσινούς πρωταθλητές.

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Πέτρος Ιωάννου ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με φορείο κλαίγοντας και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σιπριάνο, Ντβάλι, Μάγιερ, Μαρκίνιος, Δώνης, Αμπάνια, Σατσιάς, Κιντίγια, Ντράζιτς, Κονσταντίνοφ

Εθνικός: Ολιβέιρα, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Μπονέτο, Παναγιώτου, Ιωάννου, Στυλιανού, Μπάχανακ, Αντερέγκεν, Οφόρι, Ντε Αλμέιδα.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.