Ανατροπή στην ανατροπή και τρίποντο με Στεπίνσκι

Έντονες συγκινήσεις επεφύλασσε η αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι που είχε δυο ανατροπές, ευκαιρίες και τους πράσινους στο τέλος με πρωταγωνιστή τον Στεπίνσκι που πέτυχε δυο κρίσιμα γκολ, να παίρνουν μία μεγάλη νίκη με 3-2.

Αρχικά η Ομόνοια προηγήθηκε στο 17΄ με τον Σεμέδο, όμως η Νέα Σαλαμίνα βρήκε απαντήσεις και λύσεις. Αρχικά ισοφάρισε με σουτ του Παπαγεωργίου στο 21΄ και ο Βέλλιος στο 36΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια πίεσε και με πρωταγωνιστή τον Στεπίνσκι έκανε την ανατροπή. Αρχικά ο Πολωνός ισοφάρισε σε 2-2 στο 84΄ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 88΄ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας και έκανε το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Άτυχη η Ομόνοια η οποία προχώρησε δυο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος μετά τους τραυματισμούς των Κούσουλου (25΄) και Ελάντερ (29΄).

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Λέουκο, (46. Ντιακιτέ) Τόμοβιτς, Μιχαήλ, (75. Ασεβέδο) Λέζιακς, Μιγκελίτο, Μπεχαράνο, (75. Φράγκος) Καρλίτος, Παπαγεωργίου, (69. Σεργίου) Φερνάντες, (63. Μπαχάσα) Βέλλιος

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Ελάντερ, (28. Παναγιώτου) Χαμάς, Ντιούνκου, (71. Μασούρας) Μάριτς, Κούσουλος, (23. Εράκοβιτς) Σίμιτς, Σεμέδο, Εβάντρο, (71. Ατζίλι) Στεπίνσκι.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.