Άλωσε το ΑΕΚ Αρένα και πήρε το πρώτο της τρίποντο η Πάφος (video)

Μαγική βδομάδα για την Πάφο η οποία μετά και την πρόκριση της στην League Phase του Κόνφερενς Λιγκ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το ΑΕΚ Αρένα επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-0.

Πιο ουσιαστική και καλύτερη κατά διαστήματα η ομάδα του Καρσέδο που κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζάιρο στο 17΄. Ένα γκολ που ήρθε μετά από ασίστ του Τάνκοβιτς και που βοήθησε την Πάφο να διαχειριστεί το ματς και να το φέρει στα μέτρα της.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φαράζ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 67΄ με τον Άντερσον, με τον Αθανασιάδη και τους αμυντικούς της ΑΕΚ να ολιγωρούν και να το πληρώνουν.

Όσο κι αν προσπάθησε η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς και γνώρισε την πρώτη της ήττα στην φετινή χρονιά. Πρώτη νίκη στο πρώτο ματς της σεζόν για την Πάφο στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λέδες, Ρόντεν, Σολ, Φαράζ, Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Εκπολό, Ναούμ, Καμπρέρα, Μιραμόν

Πάφος FC: Μιχαήλ, Γκολντάρ, Μπρούνο Φελίπε, Ζάιρο, Ζάζα, Τάνκοβιτς, Λουκάσεν, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Ποντέλο, Πέπε.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.