Δάκρυσε, συγκίνησε στο αντίο ο Κακουλλής

Αποθέωση και συγκίνηση στο τέλος του αγώνα για Ανδρόνικο Κακουλλή, που οδεύει προς Γκέτεμποργκ, παρά την κάποια μικρο-εμπλοκή που παρατηρήθηκε.

«Δύσκολη μέρα για μένα, δεν ήθελα να έρθει αυτή η νύχτα. Αυτό ίσως να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Είπα ότι ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν όλα. Ελπίζω να παίξω στον επαναληπτικό. Πέτυχα πράγματα που ήθελα να κάνω από παιδί με την Ομόνοια. Έκανα όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα με την Ομόνοια. Έκανα περήφανη την οικογένειά μου, γιατί γι’ αυτήν παίζω πάνω απ’ όλα. Στόχος μου ήταν να παίξω με αυτή την ομάδα, να πάρω το περιβραχιόνιο, και να έχω το «9». Ευχαριστώ τον κόσμο κι ελπίζω όταν το θελήσω υπάρχουν και οι κατάλληλες περιστάσεις και φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα»

κακου αντιο 2.jpg

κακου αντιο 3.jpg

κακου αντιο 4.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Αυγούστου 2024 - 10:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.