Συνεχίζει το ντεμαράζ η ΑΕΚ, ανακοίνωσε και Ζερεμί Ναλί

Μετά την απόκτηση του Χόρχε Μιραμόν, η ΑΕΚ προχώρησε και στην απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ, Ζερεμί Ναλί.

Η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την SD Terazona για την απόκτηση του Γάλλου αριστεροπόδαρου αμυντικού Jeremie Gnali. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής και την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Jeremie Gnali ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της FC Mets (32 συμμετοχές, 2 γκολ) και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία, με τις SD Tarazona (44 συμμετοχές, 1 γκολ) και UD Melilla (16 συμμετοχές)».

Κίνηση και για την απόκτηση του 28χρονου Πολωνού επιθετικού Karol Angielski., ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ατρομήτο( 33 συμμετοχές, 11 γκολ και 1 ασίστ).

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Αυγούστου 2024 - 11:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.