Μέγα καζο της ΑΕΚ, τη σόκαρε 3-1 η Νόα

Μεγάλη γκέλα στην Αρμενία για την ΑΕΚ που «προδόθηκε» από την άμυνα και τα λάθη του Στρακόσια και τώρα υποχρεώνεται να παίξει από νωρίς έναν τελικό, στον επαναληπτικό του “ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ”.

Ντροπιαστική ήττα με 3-1 από τη Νόα η μεγαλύτερη νίκη της δευτεραθλήτριας Αρμενίας, της σύντομης -μόλις 7 ετών- ιστορίας της. Και τον τερματοφύλακά της,να πετυχαίνει το γκολ… της χρονιάς στο 67’, από το ένα τέρμα στο άλλο(90μ). Σκόραρε πάλι ο Λιβάι,ο οποίος όμως δεν έφτασε (στα τρία επίσημα παιχνίδια της ομάδας του μέχρι τώρα, έχει βρει δίχτυα πέντε φορές!)

Νόα (Ρούι Μότα): Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Θοράρινσον, Πάμπλο Σάντος (82΄ Χαμπαρτσουμιάν), Μίλκοβιτς, Γκάμπος (46΄ Αβανεσιάν), Σανγκαρέ, Μανβελιάν, Πίνσον (78΄ Μουραντιάν), Ματέους Αϊάς (46΄ Γκρεγκόριο), Φερέιρα (90΄ Πετροσιάν)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς (72΄ Χατζισαφί), Σιμάνσκι, Πινέδα (68΄ Περέιρα), Ελίασον (78΄ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (68΄ Κοϊτά), Λιούμπιτσιτς (68΄ Λαμέλα), Γκαρσία.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Αυγούστου 2024 - 11:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.