Ανακοίνωσε Χόρχε Μιραμόν η ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την απόκτηση του 35 χρόνου Ισπανού ποδοσφαιριστή Χόρχε Μιραμόν, ενισχύοντας το δεξί ακρό της άμυνας τους.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Κύπρο εντός των επόμενων ημερών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό δεξιοπόδαρο αμυντικό Jorge Miramon για τα επόμενα 1+1 χρόνια. 

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

O Jorge Miramon τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην CD Leganes (89 συμμετοχές, 3 γκολ), με την οποία πανηγύρισε τον τίτλο και εξασφάλισε την άνοδο στην Primera Division. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Real Zaragoza (87 συμμετοχές). Στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Atletico Madrid B (11 συμμετοχές), Andorra CF (37 συμμετοχές, 1 γκολ), Lleida Esportiu (125 συμμετοχές, 9 γκολ), Reus Deportiu (77 συμμετοχές, 2 γκολ), SD Huesca (32 συμμετοχές, 1 γκολ) και Levante UD (92 συμμετοχές, 1 γκολ). 

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 117 παιχνίδια και έχει σκοράρει 2 γκολ στην Primera Division και σε ακόμη 163 παιχνίδια με 5 γκολ στην Segunda Division.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Αυγούστου 2024 - 18:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.