Με το νικήτη του Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος στα play off του Champions League o ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος, αν κατάφέρει να προκριθεί επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι αγώνες των play off του Champions League είναι προγραμματισμένοι για τις 20- 21 Αυγούστου και 27 -28 του ίδιου μήνα.

Σίγουρα, δεν τρομάζουν οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ, στα play off του Champions League, καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Μίντιλαντ - Φερεντσβάρος, εφόσον φυσικά ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σάντα Κολόμα - Ρίγα στα play off του Europa League, σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε τον αντίπαλο του στα play off του Europa League σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αυτός θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Σάντα Κολόμα - Ρίγα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Αυγούστου 2024 - 07:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.