Άρης – Ομόνοια 29Μ 1-0: Με το πρώτο του "Κβίλι" το 2/2 (vid)

Με μεγάλη δόση άγχους και λυτρωτή τον Γκεόργκι Κβιλιταϊα, ο 'Αρης υπέταξε με 1-0 την Ομόνοια 29ης Μαϊου, πραγματοποιώντας το 2/2 στο ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα

Το πρώτο γκολ, της ηχηρής μετεγγραφής της λεμεσιανής ομάδας, αποδείχτηκε εν τέλει αρκετό για να χαρίσει στο συγκρότημα του Σπιλέφσκι, την υπερπολύτιμη νίκη. Που είχε την κατοχή, τις ευκαιρίες( Νίκολιτς 14’, 21’, Μαγιαμπέλα 33’, Κορέια), ωστόσο και και έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. Ο Γεωργιανός που έκρινε το ματς, εισήλθε ως αλλαγή στο 34,’ αντί του -αποχωρήσαντα λόγω τραυματισμού Κοκόριν.

Η ομάδα του Πετράκη με σωστό αμυντικό προσανατολισμό και κόντρα επιθέσεις, έβαλε δύσκολα στον 'Αρη (έχοντας την καλύτερη της στιγμή στο 10' με τον Πική), έφθασε κοντά στο πρώτο βαθμολογικό ώφελος, όμως γνώρισεν δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι):  Άλβες, Γιαγκό (76′ Μποακιτέ), Γκόλντσον, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Νίκολιτς (76′ Σαρφό), Στρούσκι, Μαγιαμπέλα (60′ Σεμέδο), Μπένγκτσον, Κακόριν (34′ Κβιλιτάια), Σαβό (60′ Γκομίς).

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Στρέζος, Ντεσλάντς, Ανδρέου (81′ Ποντικός), Γκαρσία, Πική (67′ Ράμος), Φιάκας (81′ Αρτεμίου), Ψάλτης (81′ Παύλου), Γουήλερ, Καρπ, Ρ. Φερνάντες, Τρούγιτς.

Σκόρερ: Κβιλιτάια 77′ / –

Κίτρινες: Στρούσκι, Μπένγκτσον, Γκομίς / Ρ. Φερνάντες, Ντεσλάντς, Φιάκας, Γουίλερ, Γκαρσία

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Αυγούστου 2024 - 08:29

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.