Δίνει «80άρι» και κάνει δικό της τον Οσιμέν η Αλ Αχλί!

Μια «ανάσα» από την Αλ Αχλί βρίσκεται ο Βίκτορ Όσιμεν. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Νάπολι έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 75-80 εκ. ευρώ για τον παίκτη. 

Σε ότι αφορά στον 25χρονο νιγηριανό επιθετικό, η Αλ Αχλί του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο αξίας 25-30 εκ. ευρώ ετησίως. Η Αλ Αχλί έχει συμπεριλάβει μια προσιτή και εύκολη ρήτρα αποδέσμευσης για τον Όσιμεν ως μέρος της πρότασής της. Το ποσό είναι χαμηλότερο από τα 100 εκατ. ευρώ που αναφέρθηκαν.

Όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή, ο Όσιμεν πάντα ζητούσε τη ρήτρα ως βασικό μέρος των διαπραγματεύσεων. 

Η Αλ Αχλί έχει προγραμματίσει και τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και πλέον όλα εξαρτώνται από τον Νιγηριανό άσο, που θα αποφασίσει ο ίδιος αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης. 

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Αυγούστου 2024 - 19:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.