ΑΠΟΕΛ – Ρίγα ΦΣ 2-1 (2-4 πεν.) : Αντίο Γιουρόπα Λιγκ, υποβιβασμός στο Κόνφερενς από την "άσπρη βούλα" (vid)

" 'Εσπασε καρδιές" η αναμέτρηση στο ΓΣΠ, με το ΑΠΟΕΛ να χάνει με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι από τη ΡΙΓΑ FS και να υποβιβάζεται στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Προβληματική εικόνα για 70' λεπτά από τους γαλαζοκίτρινους, έμειναν πίσω στο σκορ από γκολ του Ικάουνιεκς στο 40'. Στο 75 ήρθε το 1-1 με καφελιά του ασίστ από υπέροχη ασίστ του Εντογκαλά και η εικόνα άλλαξε άρδην. Πιέσε ασφυχτικά το ΑΠΟΕΛ και στο τελευταίο κυριολεχτικά δευτερόλεπτο βρήκε το γκολ νίκης, με κεφαλιά του Δώνη από νέα σέντρα του Σούσιτς. Στην "ρώσικη ρουλέτα" η μπίλια έκατσε στους Λετονούς που ήταν αλάνθαστοι, ενώ για το ΑΠΟΕΛ αστόχησαν οι Σαρφό και Ντβάλι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Ζοζέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Τσεπάκ (53′ Σούσιτς), Πέτροβιτς (106′ Σιπριάνο), Ντβάλι, Κιντιγιά, Τεχέρα (81′ Κοσταντίνοφ), Σαρφό, Μάγιερ (65′ Ντράζιτς), Εντονγκαλά (113′ Κόρμπου), Μαρκίνιος (53′ Δώνης), Ελ Αραμπί.

Ρίγα ΦΣ (Βίκτορ Μόροζ): Οντόα, Πρέγκα, Μπαλόνιτς, Λίπουτσεκ, Σάβαλνιεκς, Μαρκίεφ, Πάνιτς, Oσουάνγκου (90’+2 Κίγκουρς), Ικάουνιεκς, Ντιομάντε (21′ Εντζίκι, Έμερσον 68′, 110′ Στάγκλις), Κουάντιο

Σκόρερ: Σούσιτς 75′, Δώνης 90’+5 / Ικάουνιεκς 40′

Κίτρινες: Τσεπάκ, Mπέλετς, Δώνης / Μαρκίεφ, Ικάουνιεκς, Πρένγκα, Oσουάνγκου, Κουάντιο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Μάτει Τζαγκ (Σλοβενία)

Α’ Βοηθός: Μάτει Ζούνικ (Σλοβενία)

Β’ Βοηθός: Μανουέλ Βιντάλι (Σλοβενία)

4ος: Ντάβιντ Σμάιτς (Σλοβενία)

VAR: Άλεν Μπόροσακ (Σλοβενία)

AVAR: Ντράγκοσλαβ Πέριτς (Σλοβενία)

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Αυγούστου 2024 - 07:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.