«Σφράγισε» την πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς η Ομόνοια, παρά την ήττα με 1-0 στο Μπακού (vid)

Παρά την ήττα με 1-0 από τη Ζίρε στο Αζερμπαϊτζάν, η Ομόνοια «σφράγισε» το εισιτήριο για τη League Phase του Conference League

Οι πράσινοι είχαν επιβληθεί με το συντριπτικό 6-0 στη Λευκωσία και η ρεβάνς στο Μπακού ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το σερί πέντε διαδοχικών νικών της ομάδας του Νταμπράουσκας στην Ευρώπη έφτασε στο τελος του στο Αζερμπαïτζάν, ωστόσο για τέταρτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας είχε λιγοστές φάσεις και ο Ούτζινγκ στο 79′ πέτυχε το μοναδικό γκολ που χάρισε τη νίκη στους Αζέρους.

Το εισιτήριο για τους «36» της League Phase πήραν επίσης η Αστάνα από το Καζακστάν, που ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0, νικώντας στη ρεβάνς 3-0 τη νορβηγική Μπραν, και η Ελσίνκι, η οποία με γκολ στο 90΄ και στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φαρόε, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 59΄.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ζίρα: Σίλβα, Μουτσίνζι, Κούλιεβ (77' Αλικάνοφ), Ισάγιεφ, Σούμα, Ούτσιγκ, Νούριγιεφ (62' Παπουνασβίλι), Αλίγιεφ, Βόλκοφ (62' Αχμετζάντε), Ζέμπλι (62' Ιμπραχίμ), Ρουάν.

Στον πάγκο: Μπαϊράμοφ, Άτσκα, Παπουνασβίλι, Ακμετζάτζε, Αλισάνοφ, Μπαϊράμοφ, Ιμπραχίμ.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ντιουνκού (62' Μασούρας), Ελάντερ, Κουλιμπαλί (73' Λανγκ), Ατζίλι, Κακουλλής, Μάριτς, Σίμιτς (62' ΑΛιούμ), Χαμάς, Εράκοβιτς (62' Κούσουλος), Εβάντρο (82' Μουσιαλόφσκι).

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Σεμέδο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Λανγκ, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Ανδρέου, Νικολάου, Νεοφύτου, Αλιούμ.  

ΓΚΟΛ: 79' Ούτσιγκ/-

Κίτρινες: 65' Αλίγιεφ/38' Εβάντρο

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Vitālijs Spasjoņņikovs LVA

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Αυγούστου 2024 - 07:55

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.