Ντομίνγκες: "Έχουμε σχέδια για όλα τα σενάρια, πιστεύω στους παίκτες μου"

Την πρώτη του Διάσκεψη Τύπου ως νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ο Ζοσέ Ντομίνγκες με αφορμή τον αυριανό επαναληπτικό με την ΡΦΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την φημολογία ότι υπήρχαν συζητήσεις και το καλοκαίρι μαζί του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα πίσω μετά την εξαιρετική περσινή παρουσία και το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος τον ηθικό κανόνα τον ήξερε, θα ήταν αδύνατο για εμένα να δεχτώ αφού ήμουν μέλος του περσινού τιμ. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα 3-4 μήνες μετά. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο που με ρώτησε εάν θέλω να συνεργαστούμε ως πρώτος προπονητής, κάτι που έκανα και στο παρελθόν. Είναι ένα νέο κεφάλαιο και θα το κάνω σε μία μεγάλη ομάδα, με κίνητρο και με παθιασμένους φιλάθλους. Είναι ευκαιρία να αφιερωθώ σε αυτήν την θέση και είμαι χαρούμενος».

Τι θα φτιάξει για να αυξηθούν οι προσδοκίες στην ομάδα: «Έχω δει κάποια ματς, πολύ περισσότερα τις τελευταίες μέρες. Είχαν άλλη φολοσοφία με τον προηγούμενο προπονητή. Με βοηθάει ότι ξέρω το ρόστερ και με τις σκέψεις που είχα την προηγούμενη σεζόν θα προσπαθήσω να τις μεταδώσω και στους νέους. Ήταν σύντομη η περίοδος που είχαμε για να αλλάξουμε πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τις ίδιες δυναμικές με πέρσι. Μετά έχουμε αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας αλλά στη συνέχεια στην διακοπή θα περάσουμε τη νέα μεθοδολογία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το αυριανό και αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες και τον σύλλογο που έχει πολλές μεγάλες αναμνήσεις στην Ευρώπη. Μετά από αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια θα δουλέψουμε την μεθοδολογία».

Για το πλάνο του ενόψει της ρεβάνς: «Δεν θα ήταν έξυπνο να πω για το πλάνο μου αύριο. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι θα κάνουμε, είμαστε ένα γκολ πίσω. Είναι μεγάλη ευκαιρία και για τον αντίπαλο, θα υπερασπιστούν το αποτέλεσμα. Είναι επικύνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Πρέπει οι παίκτες να έχουν αυτοπεποίθηση και την ελευθερία να κάνουν την διαφορά. Πρέπει να σκοράρουμε νωρίς και να είμαστε ισορροπημένη ταυτόχρονα. Αυτές είναι οι δυναμικές που θα δουλέψουμε, θα έχουμε σχέδια για όλα τα σενάρια σε αυτό το στάδιο και με αυτό τον καιρό που είμαστε συνηθισμένοι σε σχέση με τον αντίπαλο. Πιστεύω στους παίκτες μου ότι θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο η απόδοση τους και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν είναι ώρα διαχείρισης αλλά ώρα για να δώσουμε τα πάντα. Αναμένω αύριο ότι θα έχουμε μία καλή εμφάνιση».

Για τον κόσμο: «Ο πορτοκαλί στρατός θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, μας στηρίζουν 90’ σε κάθε αγώνα. Να αφήσουν τις παραλίες ή ότι άλλο έχουν, θα είναι ένας έξτρα παίκτης και μαζί θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί».

Εάν είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ όπως διαμορφώθηκε αφού αποχώρησαν κομβικοί παίκτες από πέρσι όπως οι Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνες: «Όταν όλα πήγαν καλά αφού πήραμε το πρωτάθλημα, σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις παίκτες από την περσινή σεζόν. Τώρα μιλάμε για νέα ομάδα με νέους παίκτες και τους μαθαίνουμε. Υπάρχουν νέοι με ποιότητα και είμαι χαρούμενος με αυτά που είδα στις προπονήσεις. Υπάρχουν πιθανότητες για νέες μεταγραφές αλλά όλα αυτά θα γίνουν μετά από αυτούς τους δύο αγώνες. Θα δούμε που θα είμαστε, είμαστε σε συζητήσεις με την διοίκηση για το ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνους σε όλους, θα έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και θα δούμε. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Για την δουλειά στην ψυχολογία: «Αυτό που εισέπραξα ήταν κάτι πολύ καλό από τους παίκτες, είμαι χαρούμενος έτσι όπως με υποδέχτηκαν. Έχω δει την ίδια αφοσίωση, βέβαια τώρα έχω άλλη ιδιότητα τώρα. Κάποιοι είναι χαρούμενοι που παίζουν κάποιοι όχι. Δεν μου αρέσουν αυτοί που δεν παίζουν να είναι χαρούμενοι αλλά να θέλουν να διεκδικήσουν θέση στην 11άδα. Έχω ευχάριστο πονοκέφαλο με αυτό το μεγάλο ρόστερ. Βλέπω όλους να έχουν αφοσίωση και να θέλουν να δουλέψουμε μαζί».

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Αυγούστου 2024 - 17:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.