Καρσέδο: «Κλειδί η θέληση, η δίψα και το πάθος μας για την πρόκριση»

Ο τεχνικός της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, παρέθεσε συνέντευξη τύπου στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» ενόψει της ρεβάνς (29/8-20:00) με την Κλουζ για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Παρών και ο Μάριος Ηλία, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:
Αρχικό σχόλιο: «Φτάσαμε μέχρι εδώ και είναι ο πιο σημαντικός και δύσκολος αγώνας μέχρι τον επόμενο. Γνωρίζουμε τη δυσκολία της ομάδας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, είμαστε θετικοί και μπορούμε να περάσουμε στο League Phase της διοργάνωσης».
Για το γεγονός ότι είχε την καλύτερη απόδοση στη Ρουμανία παρόλο που αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο η Πάφος FC : «Είχαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Δεν αξιοποιήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι αυτό ήταν το κλειδί που ήρθε η ήττα στη Ρουμανία. Αύριο πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία και πρέπει να βρούμε την ομοιογένεια των παικτών μας που είχαμε την περσινή σεζόν, όχι μόνο για το ματς κόντρα στην Κλουζ αλλά και για το πρωτάθλημα. Άρα το κλειδί είναι να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα βρούμε».
Πώς θα αντιμετωπίσει τον αγώνα: «Θα εμφανιστούμε πιο επιθετικοί και θα πάρουμε ρίσκα και να βρούμε το γκολ πρόκρισης. Από εκεί και πέρα πρέπει να προσέξουμε τα νώτα μας. Είναι μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να σκοράρει από στημένες φάσεις. Θα επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να σκοράρουμε πρώτοι».
Για τον κόσμο: «Να τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά. Τους έχουμε μαζικά μαζί μας. Το τι καταφέραμε μαζί τους είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ είναι η υποστήριξή τους αφού κάναμε μεγάλες ανατροπές. Αυτό θέλουμε να πράξουμε κι αύριο με τη βοήθειά τους».
Ποιοι είναι διαθέσιμοι και για τη χρησιμοποίηση του Μπρούνο ως δεξιού μπακ: «Είναι οι ίδιοι που ήταν πλην του Βαλακάρι που αποχώρησε με μεταγραφή. Ο Μπρούνο τα πήγε περίφημα στη θέση του δεξί μπακ αλλά η ομάδα προσπαθεί να κινηθεί σε μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Γνωρίζουμε τις επιθετικές αρετές του Μπρούνο, αλλά, επαναλαμβάνω ότι τα πήγε περίφημα κι είμαι χαρούμενος που μπορώ να τον υπολογίζω σε αυτή τη θέση».
Για το ότι ο προπονητής της Κλουζ είπε πως έχουν περισσότερη εμπειρία: «Είναι αλήθεια ότι αυτοί έχουν περισσότερη εμπειρία σε αντίθεση με εμάς που είμαστε μία ομάδα πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν, όμως, γι’ αυτούς το κλειδί είναι η εμπειρία εμάς είναι η θέληση, η δίψα και το πάθος μας για την πρόκριση».

ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑ ΠΑΦΟΣ.jpg

Μ.Ηλία:

"Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Να μην μείνει κανένας στο σπίτι τους, στο καναπέ, να έρθουν όλοι γήπεδο για να γράψουμε μαζί την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας"

"Είμαι έτοιμος όταν μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει".

"Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να κατακτήσω πρωτάθλημα και να παίξω στην Ευρώπη".

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Αυγούστου 2024 - 13:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.