Ομόνοια: Μόνο 450 εισιτήρια για «Αμμόχωστος» - Αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα

Ανακοίνωση με πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε η Ομόνοια. Μόλις 450 εισιτήρια στη διάθεση των πρασίνων.

Αναλυτικά:

Από την Τρίτη, 27 Αυγούστου, στις 14:00, διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, στο στάδιο «Αμμόχωστος» και θα ξεκινήσει στις 20:30, για τη 2ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με βάση την τροποποίηση που έγινε στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ, για τον αγώνα αυτό θα έχουμε στη διάθεσή μας 450 εισιτήρια, αριθμός ο οποίος δεν είναι αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες μας.

Διάθεση Εισιτήριων
Τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε προπώληση και η κερκίδα που θα μας φιλοξενήσει είναι η Νότια.

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου
• Τρίτη μέχρι Πέμπτη προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου θα έχουν όσοι φίλαθλοι κατέχουν τόσο Εισιτήριο Διαρκείας, όσο και Privilege Card.

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα:
Κανονικό €20,00
Μαθητικό €10,00
Παιδικό €1,00

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αυγούστου 2024 - 13:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.