Κεσίδης και Καϊττάνης ρίχνονται στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20

Ανοίγει στη Λίμα του Περού η αυλαία στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 20 ετών.

Ο Ιωσήφ Κεσίδης, εκ των μεγάλων ελπίδων της Κύπρου για μετάλλιο και ο Κυριάκος Καϊττάνης πέφτουν στη μάχη των προκριματικών της σφυροβολίας. Στις 5 το απόγευμα αρχίζει τις προσπάθειες του ο Κεσίδης(κατέρχεται στους αγώνες, έχοντας την κορυφαία φετινή βολή 81,07) στις 6 και 15 ο Καϊττάνης, στόχος αμφοτέρων, η πρόκριση στον τελικό.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αυγούστου 2024 - 11:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.