«Μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα» - Οι αναφορές Παπασταύρου σε Λοϊζου, Αραούχο, Μπεζούς

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος των πρασίνων ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision και δεν έκρυψε πως μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελικές επαφές με 3εις επιθετικούς σύμφωνα με τον πρόεδρο, που ντρίμπλαρε για το θέμα Αραούχο, αλλά παραδέχτηκε ότι ο πήχης είναι ψηλά.

«Αρχίσαμε πολύ καλά. Εκτός από διακρίσεις στην Ευρώπη θέλουμε και το πρωτάθλημα , αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Ο κόσμος της Ομόνοιας πάντα θέλει πρωτάθλημα και το νιώθει ότι γίνεται κάτι αξιόλογο» είπε αρχικά.

Μετά την 6άρα επί της Ζίρε, ο κόσμος πήχης μπήκε ψηλά και ο κόσμος θέλει το κάτι παραπάνω. Το νιώθετε; «Ναι. Η απουσία της ομάδας τους κάνει να το νιώθουν αυτό».

Για την ενίσχυση: «Έχουμε μια ανοικτή θέση. Δεν συνδέεται η πορεία στην Ευρώπη με τον σχεδιασμό. Θα μας βοηθήσουν τα έσοδα αλλά και όταν δεν τα είχαμε δεν μας σταμάτησε στο παρελθόν να κάνουμε κινήσεις».

Είστε σε επαφές; «Μιλούμε με τρεις ποδοσφαιριστές και θα δούμε».

Ο Αραούχο είναι στη λίστα αυτών με τους οποίους μιλάτε; «Προτιμώ να μην αναφέρω ονόματα».

Τι γίνεται με τον Λοΐζου; «Δεν άλλαξε κάτι, είναι εκτός πλάνων».

Έχετε προτάσεις; «Μιλάμε με κάποιες ομάδες αλλά τίποτα δεν είναι προχωρημένο ή να ικανοποιεί την Ομόνοια».

Αν δεν έρθει πρόταση θα αλλάξουν τα πλάνα; «Δεν θα αλλάξει εκτός και αν ο προπονητής τον θέλει πίσω».

Για τα περισσότερα από 10.000 διαρκείας και την χωρητικότητα του νέου γηπέδου: «Ειδικά φέτος ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια. Είναι πολύ χαρούμενοι οι παίκτες για την στήριξη. Όπως μελετήσαμε τις σεζόν, νιώθαμε πως οι 16.000 είναι αρκετές. Ο κόσμος προσπαθεί να μας πείσει πως δεν είναι (σ.σ. γέλια). Θέλουμε το νέο γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι».

Για το νέο έργο: «Θέλουμε να χτίσουμε γραφεία που θα δοθούν σε άλλες εταιρείες, ξενοδοχείο, εστίες για τους ξένους παίκτες. Θα έχει καταστήματα, διάφορα και εστίασης. Ότι μας επιτρέπει ο νόμος. Να είναι παραπάνω από ένα γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο να αγοράσουμε όλα τα τεμάχια. 15 συμβόλαια… Γι’ αυτό μας πήρε τόσο χρόνο. Δεν έχει πολλές ομάδες στην Κύπρο που μπορούν να έχουν έσοδα 15.000.000 ευρώ. Αυτό προσπαθούμε, να μεγαλώσουμε τα έσοδα ώστε να μην χρειάζεται να βάζω εγώ λεφτά».

Για τις οφειλές προς το Κράτος: «Συμφωνήσαμε με όλες τις ομάδες να προχωράμε σε δόσεις. Μάθαμε πως οι πλείστες ομάδες δεν έδιναν τις δόσεις. Μας είπαν πως η Κυβέρνηση θα βάλει πάνω τους τόκους αλλά και θα έχει και πέναλτι. Σήμερα, μάθαμε πως έγινε κάποιος διακανονισμός ξανά… Δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν τηρούνται οι συμφωνίες πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις. Γιατί πληρώνουμε κάθε χρόνο τα τελευταία έξι χρόνια και άλλες δεν πλήρωσαν τίποτα; Είναι αθέμητος ανταγωνισμός. Είναι θέμα πολιτείας και ΚΟΠ. Περισσότερο της Πολιτείας. Αφού υπάρχουν συμφωνίες για δόσεις, με διακανονισμό και δεν πληρώνουν… Τέσσερις ανταγωνιστές μας χρωστάνε πολλά ποσά… Αν η Κυβέρνηση δεν θέλει τα λεφτά να βγει να μας το πει. Εμείς δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε».

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Αυγούστου 2024 - 09:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.