Απόλλων – ΑΕΚ 1-2: Σπουδαία νίκη-ανατροπή με Εκπολό και Γκάμα (vid)

Η ΑΕΚ με ανατροπή πήρε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, 2-1 τον Απόλλωνα στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”. Πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη-βάλσαμο. Χαμένο πέναλτι με Σαγάλ για τους "γαλάζιους", στο 1-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απόλλων (Αντριάν Γκούλα): Δημητρίου, Σάντος, Βούρος, Σελεστίν, Μαλεκκίδης, Ντ’ Αλμέιδα, Κολ (80′ Σπόλιαριτς), Ζμέρχαλ (80′ Nτορεγκαράι), Μπουαγκάρντ (46′ Βάισμπεχ), Σαγκαλ (66′ Αρτυματάς), Μάρκες (66΄Ντρόζντεκ).

ΑΕΚ (Χένινγκ Μπεργκ): Αθανασιάδης, Μιραμόν, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία (85′ Τσακόν), Πονς (65′ Ρόντεν), Ναούμ (65′ Καμπρέρα), Λέντες, Φαράζ, Γκάμα (85′ Tσακόν), Σολ.

Σκόρερ: Μάρκες 21′, Γκάμα / Εκπολό 70′

Κίτρινες: Σάντος, Βούρος, Βάισμπεχ / Φαράζ

Αποβολές: Ντ’ Αλμέιδα 45’+4 / –

Στάδιο: Άλφαμεγα

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Κωμοδρόμος Ηράκλης

Β’ Βοηθός: Λάμπρου Λάμπρος

4ος: Λιοτατής Νικόλας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Αυγούστου 2024 - 09:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.