Πέθανε σε τροχαίο ο προπονητής φούτσαλ Γιώργος Πλατής

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του 20χρονου ποδοσφαιριστή Πωλ Τζούλιους από τη Νιγηρία στον Πρωταρά της Κύπρου, ένας ακόμη άνθρωπος του κυπριακού αθλητισμού έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/8) σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παλιομέτοχο ο 54χρονος προπονητής φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής. 

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει: «Ο ΑΠΟΕΛ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προπονητή Γιώργου Πλατή που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο σε ηλικία 54 ετών».

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Με μεγάλη θλίψη έχουμε πληροφορηθεί για το σημερινό τροχαίο ατύχημα και την απώλεια του Γιώργου Πλατή

Η είδηση για τον θάνατο του 54χρόνου Γιώργου προκάλεσε συγκλονισμό σε ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου μας.

Ο Γιώργος Πλατής υπηρέτησε το Futsal με ιδιαίτερο ζήλο εδώ και δεκαετίες. Καθοδήγησε με επιτυχία αλλά και διακρίσεις το τμήμα Futsal του ΑΠΟΕΛ, ενώ δούλεψε επίσης στην Αραράτ, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Ταυτόχρονα, είχε πετυχημένη παρουσία σε πάγκους ομάδων στις μικρότερες μας κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και τα μέλη του προσωπικού της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Αυγούστου 2024 - 21:09

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.