Με τεσσάρα η ΑΕΛ "πέρασε" από την έδρα της Ομόνοιας 29Μ (στιγμιότυπα)

Γαλαζοκίτρινο τρίποντο στην Περιστερώνα.

Η νέα εποχή της ΑΕΛ υπό την καθοδήγηση του Κρις Κόλμαν άρχισε με «διπλό» στην Περιστερώνα. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν σ’ ένα «χορταστικό» ματς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με 4-2 στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Το παρθενικό ματς της Ομόνοιας 29Μ στην Α' Κατηγορία ήταν απλά συναρπαστικό, ωστόσο η ΑΕ Λεμεσού «χάλασε το πάρτι», καθώς ήταν εκείνη που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-4 στο «Κατωκοπιά - Επιστροφή».

Έξι γκολ, τρια δοκάρια, δυο -εύστοχα- πέναλτι και αρκετές καλές στιγμές για τις δυο ομάδες είχε το μενού, σε μια αναμέτρηση που προσέφερε θέαμα στους φιλάθλους και χρήσιμα συμπεράσματα σε Γιώργο Πετράκη και Κρις Κόλμαν ενόψει της συνέχειας της σεζόν που μόλις άρχισε.

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Στρέζος, Ψάλτης (46′ Γ. Ποντικός), Ντεσλάντες, Φιάκας (76′ Γουίλερ), Γκαρσία, Ανδρέου (76′ Φαμπίνιο), Καρπ, Ρ. Φερνάντες, Πική (76′ Αλαμπρίτης), Α. Φερνάντες, Τρούγιτς.

ΑΕΛ (Κρις Κόλμαν): Σίλβα, Φιλιώτης, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Νεοφύτου, Μάμας (65′ Παπαφώτης, 70′ Ρομπέρτα), Τοκού, Λεσοβόι (76′ Σινγκ), Μελιάδο, Μακρής, Τρισκόφσκι (65′ Άμπραχαμ).

Σκόρερ: Τρούγιτς (πεν.) 37′, Πικής 59′ / Τρισκόφσκι (πεν.) 2′, Μακρής 18′, Λεσοβόι 45’+3, Ουεντραόγκο 82′

Κίτρινες: Α. Φερνάντες, Τρούγιτς / Μάμας, Στόλνικ, Ουεντραόγκο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Αυγούστου 2024 - 11:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.