Αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ ο Νταβίδ Γκαγέγο, αναλαμβάνει ο Ζοσέ Ντομίγκες

Λύθηκε η συνεργασία με τον Ισπανό. Η Διοίκηση έδωσε τα ηνία στον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο.

O AΠΟΕΛ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή.

Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν το "διαζύγιο" με τον Νταβίδ Γκαγέγο και το απόγευμα του Σαββάτου γνωστοποίησαν την συμφωνία με τον Ζοσέ Ντομίγκες.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή José Manuel Martins Dominguez. Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας, μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο José Dominguez διετέλεσε βοηθός προπονητής της ομάδας μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γνωρίζει πολύ καλά το υφιστάμενο ρόστερ και φθάνει στην Κύπρο αύριο, για να αναλάβει άμεσα τις προπονήσεις της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τα Playoffs του UEFA Europa League απέναντι στην RFS.

O κ. Dominguez είναι 50 ετών και πέραν από την Κύπρο διετέλεσε προπονητής, στην Πορτογαλία, την Τουρκία, την Κολομβία και την Ισπανία.

Η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ευχόμαστε στον José Dominguez καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Αυγούστου 2024 - 17:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.