"Τριφύλλι" για... φίλημα!

Απόλυτη, μαγική και ανελέητη Ομόνοια, επικράτησε με 6-0 της Ζίρα για τον πρώτο αγώνα των Playoff του Conference League και βρίσκεται με κάτι παραπάνω από ενάμιση πόδι στην League Phase της διοργάνωσης!

Τορπέντο Κουτάισι, Φεχερβάρ και τώρα Ζίρα. Το μονοπάτι της Ομόνοιας μέχρι τα Playoff του Conference League δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα. Ωστόσο η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να υπερπηδήσει όλες τις δυσκολίες και να φτάσει μια ανάσα από την League Phase της διοργάνωσης.

Τελευταίο εμπόδιο, η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία δεν επρόκειτο να κάνει «εύκολη την ζωή» του Τριφυλλιού. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλον τι προβλήματα θα αντιμετώπιζε η ομάδα του (για τα οποία μίλησε και στην συνέντευξη τύπου την παραμονή του ματς)

Το πράσινο πάρτι με καλεσμένους 16.500 οπαδούς, οι οποίοι παραληρούσαν στις εξέδρες για την ιστορική επιτυχία, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του «τριφυλλιού» στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Παράλληλα, η Ομόνοια διεύρυνε στις πέντε τις διαδοχικές νίκες της στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί την κορυφαία επίδοση στην ευρωπαϊκή ιστορία του «τριφυλλιού»

Η πράσινη καταιγίδα κτύπησε από τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Σεμέδο (πέναλτι 34′, 70), Στεπίνσκι (45’+3, 54′) και από ένα οι Χαμάς (13’) και Εβάντρο (60’).

Ομόνοια (Βάλντας Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς (73′ Κούσουλος), Εράκοβιτς, Εβάντρο (63′ Ατζίλι), Σεμέδο (82′ Αλιούμ), Σίμιτς (73′ Χαραλάμπους), Στεπίνσκι (73′ Κακουλλής).

Ζίρα (Ρασάντ Σαντικόφ): Σίλβα, Αλίγεφ, Μουτσίνζι, Ρουάν, Χατζίγιεφ (46΄Νουρίγιεφ), Κούλιεφ, Ζεμπλί, Ακμετζάτζε (46′ Τζούνιορ), Ισάγεφ (46′ Μπαϊράμοφ), Ούτζικ, Βολκόφ.

Σκόρερ: Χαμάς 13′, Σεμέδο (πεν.) 34′, 70′, Στεπίνσκι 45’+3, 54′, Εβάντρο 60′ / –

Κίτρινες: – / Κούλιεφ, Σίλβα, Ρουάν

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Γιούρι Φρίσερ (Εσθονία)

A’ βοηθός: Βέικο Μότσνικ (Εσθονία)

Β’ βοηθός: Σάντερ Σάγκα (Εσθονία)

4ος: Κρίστο Κουλγιάστινεν (Εσθονία)

VR: Κρίστο Τόχβερ (Εσθονία)

AVAR: Γιόνας Γιάνοβιτς (Εσθονία)

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Αυγούστου 2024 - 07:39

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.