Παραμένει «ανοιχτή» η υπόθεση πρόκριση για την Πάφο!

Η Πάφος αν και ήταν ανώτερη, δεν κατάφερε να αντιδράσει απέναντι στην Κλουζ, που βρήκε δίχτυα με τον Κορένικα στο 17'. Οι παίκτες του Καρσέδο ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση για τα play off του Europa Confernece League (22/8).

Παρά την ανωτερότητα και το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Πάφος δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο πρώτο ματς της απέναντι στην Κλουζ για τα play off του Conference League.

Το σκορ διαμορφώθηκε σε 1-0 για τους Ρουμάνους, με τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο και τους παίκτες του να ποντάρουν στη ρεβάνς ώστε να πάρουν την πρόκριση.

Χαμένες ευκαιρίες που κόστισαν

Στο πρώτο ημίχρονο, η ανωτερότητα της Πάφου ήταν εμφανής, ωστόσο οι συνεργασίες των παικτών του Καρσέδο δεν έβγαιναν. Σε πολλές περιπτώσεις οι γηπεδούχοι δυσκολεύοντας να περάσουν το κέντρο, όμως στην πρώτη καλή στιγμή του ματς, προηγήθηκαν στο σκορ.

Ο Κορένικα έκανε σλάλομ μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ίβουσιτς, για το 1-0.
Η Πάφος έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 20', με τον Κορέια να εξαπολύει ένα διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Πόπα.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά για την Κλουζ, καθώς ο Ντέατς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από χτύπημα στον Κορέια.

Οι Γαλάζιοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια έχοντας μείνει πίσω με 1-0.

Μία τελική δεν ήταν αρκετή για την ανατροπή

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Καρσέδο εξακολουθούσαν να είναι ανώτεροι, όμως δεν μπορούσαν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε γκολ. Η Πάφος πολιορκούσε την περιοχή του Πόπα, χωρίς ωστόσο να βρίσκει διαδρόμους.

Στο 77΄ο Κορέια έβγαλε μία σέντρα με στόχο τον Βαλακάρι, με τον δεύτερο να μην βρίσκει την μπάλα σωστά ώστε να τη στείλει στα δίχτυα. Η κατοχή ήταν στο 67% υπέρ των φιλοξενούμενων που μέχρι τα τελευταία λεπτά πίεζαν, με τον Ζάζα να έχει αναλάβει προσωπικά το κομμάτι της δημιουργίας.

Το τελικό σκορ που διαμορφώθηκε σε 1-0 δεν αντιπροσώπευε την προσπάθεια των Παφιτών, που θα παίξουν τα ρέστα τους στη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Αυγούστου 2024 - 07:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.