O Eλ Αραμπί μετρίασε την ζημιά αλλά οφείλει να βελτιώθεί...

Το πρώτο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα πορτοκαλί κράτησε ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη για την πρόκριση στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Μαροκινός φορ άνοιξε λογαριασμό, μειώνοντας σε 1-2 για τους πρωταθλητές στη Λετονία, κόντρα στην RFS Ρίγας, που πλέον, παίζουν τα ρέστα τους στο ΓΣΠ και τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης.

Παρά το καλό του ξεκίνημα στην αναμέτρηση, ο ΑΠΟΕΛ είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (Κουάντιο 31’, Ικαούνιεκς 45’+1 με πέναλτι). Στην επανάληψη οι παίκτες του Νταβίδ Γκαγιέγο έβγαλαν αντίδραση, μειώνοντας στο σκορ στο 51′, ενώ θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα Δώνης (84′) ή Κόρμπου (90’+1) κατάφερναν να νικήσουν τον Οντόα.

RFS Ρίγας (Βίκτορ Μόροζ): Οντόα, Πρένγκα, Μπαλόντις, Λίπουτσεκ, Σαβάλνιεκς (74′ Οντισάρια), Μαρχίεφ, Πάνιτς, Μάρες, Ικαούνιεκς, Ντιομαντέ (58′ Οσουάγκου), Κουάντιο (74′ Κίγκουρς).

ΑΠΟΕΛ (Νταβίδ Γκαγιέγο): Μπέλετες, Τσεπάκ, Σούσιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα (90’+3 Καττιρτζίης), Μάγιερ (68′ Κόρμπου), Μαρκίνιος (80′ Ντράζιτς), Δώνης, Ελ Αραμπί.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Αυγούστου 2024 - 07:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.