Το πλάνο Νταμπράουσκας στο "καυτό" ΓΣΠ

Τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού θέλει απόψε η Ομόνοια στο ΓΣΠ η οποία φιλοξενεί την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν. Οι πράσινοι έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά και τις τέσσερις νίκες στα προηγούμενα τέσσερα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και θέλουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει το πάνω χέρι στην πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

«Η Ζίρα είναι μια ποιοτική ομάδα που προέρχεται και αυτή από θετικά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σε όλη την διάρκεια του αγώνα να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω πως μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε τεράστια ανυπομονησία για τον αγώνα όπως και ο κόσμος μας που θα γεμίσει το ΓΣΠ και ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους», ανέφερε στη χθεσινή Διάσκεψη Τύπου ο Βάλντας Νταμπράουσκας και πρόσθεσε για το που θα κριθεί η πρόκριση: «Έχει δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι της η Ζίρα με αρκετά καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι, τους αρέσει να πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Το έκαναν αρκετά σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει και θα πρέπει εμείς να κάνουμε το πλάνο μας να τους σταματήσουμε. Δουλεύουμε σκληρά αυτές τις μέρες και είμαι σίγουρος πως αυτά που έχουμε σχεδιάσει θα γίνουν στο γήπεδο». Για το γεγονός ότι δεν εξάσκησε το δικαίωμα αναβολής του αγώνα της πρεμιέρας, είπε: «Έχουμε μεγάλο και ικανό ρόστερ το οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Είμαστε στην αρχή ακόμα και οι επίσημοι αγώνες θα μας δώσουν αυτά που θέλουμε για αυτό πιστεύω πως θα είναι καλό που θα αγωνιστούμε με τον Εθνικό».

Σε ανακοίνωση της η Ομόνοια καλεί τους φιλάθλους της να προστατεύσουν την ομάδα και να μη δείξουν ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές στην κερκίδα. Υπάρχει σε ισχύ η ποινή με αναστολή της ΟΥΕΦΑ για κλείσιμο της Δυτικής κερκίδας και καλεί τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός. Στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα έχει συμπεριληφθεί για πρώτη φορά και ο Ματέους Μουσιαλόφσκι.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Φαμπιάνο, Ντιουνγκού, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Μάριτς, Εβάντρο, Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο και Στεπίνσκι. Θέση διεκδικούν επίσης Αλιούμ, Ατζίλι, Κούσουλος και Χαραλάμπους.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αυγούστου 2024 - 08:45

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.