Η μάχη στην Λετονία και η πιθανή ενδεκάδα του Γκαγιέγο

Το ΑΠΟΕΛ μετά τον αποκλεισμό του από το Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύει στην είσοδο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Απέναντι στη Ρίγα (20:00) από την Λετονία είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα κληθεί η ομάδα του Γκαγιέγο να το αποδείξει και μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

«Ποτέ δεν είμαστε συντηρητικοί, παίζουμε στο μισό του αντιπάλου. Παίζει και ο αντίπαλος όμως και κάποιες φορές δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα. Παίζω ψηλά, γιατί όταν βλέπω την μπάλα στην περιοχή μας αγχώνομαι», ανέφερε στη χθεσινή του Διάσκεψη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος τόνισε ότι δεν κερδίζουν παιχνίδια οι πιθανότητες και πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο για μένα πως θα παίξω. Είμαι προετοιμασμένος τόσο για την αρχή όσο και για τα σενάρια που μπορεί να συμβούν. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και το σημαντικό είναι να το ακολουθήσουν οι παίκτες, αυτοί παίζουν». Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ μιας και το γήπεδο είχε μαζέψει αρκετό νερό. Αγωνιστικά δεδομένες είναι οι απουσίες των Πέτροβιτς, Σαρφό και Ντογκαλά έτσι θα προκύψουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Μία πιθανή ενδεκάδα για το ΑΠΟΕΛ είναι η ακόλουθη: Μπέλετς, Κιντιγιά, Ντβάλι, Σιπριάνο, Τσεμπάκ ή Σούσιτς, Κονσταντίνοφ, Τεχέρα, Μάγιερ, Μαρκίνιος, Δώνης και Ελ Αραμπί.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αυγούστου 2024 - 08:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.