Δύσκολη αποστολή στο Κλουζ για την Πάφο

Τη δική της μάχη στη Ρουμανία θα δώσει η Πάφος η οποία στις 20:30 θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Κλουζ με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορέσει να αποκτήσει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό.

Ηομάδα του Καρσέδο είναι έτοιμη από κάθε άποψη για να παλέψει και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα ελπίζει βάσιμα στον επαναληπτικό.

Περίπου 200 φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας με τον Καρσέδο να σκέφτεται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αυγούστου 2024 - 08:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.