Πάφος: Για τη νίκη κόντρα στην Κλουζ

Πανέτοιμη η Πάφος για τον πρώτο από τους δύο αγώνες στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην Κλουζ (Πέμπτη 22/8, 20:30), η οποία πρωταγωνιστεί στο ρουμανικό ποδόσφαιρο εδώ και 15 χρόνια και με διαδοχικές συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς ομίλους, όμως αυτό δεν την τρομάζει.

Τι δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που διαθέτει ποιότητα. Από τη δική μας πλευρά όμως ετοιμάσαμε το πλάνο με το οποίο θα την αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και όταν μιλάμε για θετικό αποτέλεσμα εννοούμε τη νίκη. Αν καταφέρουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτό το πλάνο, θα είναι και το κλειδί για να πετύχουμε τον στόχο.

Υπήρξαν ατομικά λάθη στους προηγούμενους αγώνες, κάτι που ήταν εμφανές, όμως ότι έγινε, έγινε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε λεπτομέρεια για να μην επαναλαμβάνονται.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση, σημείωσε. «Θα πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά, να έχουμε ένταση και να καταφέρουμε να τελειώσουμε με τον ίδιο τρόπο τον αγώνα. Από την στιγμή που αρχίζει ο αγώνας δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Η ομάδα μας δεν τα παράτα ποτέ και το έδειξε».

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Αυγούστου 2024 - 22:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.