Ομόνοια: Με τον κόσμο της για το πρώτο βήμα

Η Ομόνοια έχει τον παράγοντα έδρα στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζίρα. Και κατά τον Βάλντας Νταμπράουσκας μπορεί να εξασφαλίσει το προβάδισμα για τον πρόκριση, ενόψει του επαναληπτικού στο Αζερμπαϊτζάν την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι τοποθετήσεις του Λιθουανού τεχνικού. "Η Ζίρα διαθέτει ποιότητα κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματά της. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν καταφέρουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε για τον αγώνα όπως και ο κόσμος μας που θα γεμίσει το ΓΣΠ αύριο (Πέμπτη 22/8, 20:00) και ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρά".

Η Ζρίρα έχει αρκετά καλή καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι. Τους αρέσει να πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Το έχουν κάνει σε όλα τους τα παιχνίδια και εμείς σκοπεύουμε να μην τους επιτρέψουμε να το επαναλάβουν. Δουλεύουμε σκληρά αυτές τις μέρες και είμαι σίγουρος πως αυτά που έχουμε σχεδιάσει θα βγουν στο γήπεδο".

Ο Νταμπράουσκας πιστεύει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του, γι’ αυτό και δεν ζήτησε αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: "Έχουμε μεγάλο και ικανό ρόστερ το οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και μέσα από τους επίσημους αγώνες θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν ορθή η απόφαση να αγωνιστούμε με τον Εθνικό".

Δεν ανησυχεί που ο Χαμάς είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ: "Έχουμε παίκτες όπως ο Νικόλας Παναγιώτου που μπορεί να αγωνιστεί αν χρειαστεί σε αυτή τη θέση. μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος και ο Φώτης Κίτσος που είχε μόνο τέσσερις προπονήσεις μαζί μας έως τώρα. Όταν θα είναι έτοιμος θα μας δώσει στοιχεία που χρειαζόμαστε. Άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί για εμάς".

"Το θέμα του Μπεζούς είναι σύνθετο. Θα το συζητήσουμε προς το τέλος της εβδομάδας με το ιατρικό τιμ. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα προσεκτικά και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Το θετικό είναι πως σημειώθηκε σημαντική βελτίωση της κατάστασης του".

Ο Λιθουανός τεχνικός δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για τη στήριξη του κόσμου. Μπορεί οι μεγάλες προσδοκίες να προκαλούν πίεση, όμως οι παίκτες αισθάνονται έντονα και το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί. "Είμαστε χαρούμενοι που η ομάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση και απαιτήσεις όταν είσαι σε ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως η Ομόνοια. Εμείς προσπαθούμε να το περάσουμε αυτό και στους νέους ποδοσφαιριστές που έρχονται και θεωρώ ότι αν συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει και στα καλά και στα κακά, η Ομόνοια μόνο μπροστά μπορεί να πάει".

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Αυγούστου 2024 - 22:54

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.